Undervisning og Classbuilding

Har I planer om, at tage en tur til København med jeres klasse. Det kunne være, som et led i udndervisningen eller som en social tur, hvor eleverne skal have en sjov og classbuildene oplevelse, er vores "skattejagt" i København helt sikkert noget for jer. 

 

Undervisningsforløb

Gennem elevernes tur rundt i København, vil de opleve mange ikoniske bygninger og monumenter, som I kan centrere jeres undervisning omkring. F.eks. hvis teamet er Christian IV. Det kan opgå bruges til f.eks. engelsk og tysk undervisningen. Hvordan i vil tilrettelægge undervisningen er helt op til jer. Hvis I ønsker et fuldt tilretterlagt undervisningsforløb, kan vi i CTIY-HUNT.DK, også hjælpe med dette. 

 

 

Classbuilding

Vores skattejagt kan også bruges, til at understøtte og styrke, sammenholdet og samarbejdet i klassen. Tag klassen med til København og slip dem løs på en opgave i byen. Undervejs skal de samarbejde, løse opgaver mm. Det kunne være en ide til, f.eks at starte skoleåret på god og anderledes måde. 

 

Vi anbefaler, at i køber et klassesæt på 10 kort. På den måde kan alle elever deltage optimalt. I kan skrive til os med uddybende spørgsmål, på info@city-hunt.dk. Aktiviteten anbefales kun til elever fra 7. klassetrin og op.